6è de primària


PROJECTE: NEXT GEN

Aquest trimestre estem fent el projecte Next Gen. En primer lloc, a partir de la pel·lícula Next Gen i de la sortida al Cosmocaixa vam analitzar com seria la societat plena de robots i dels sentiments creats entre robots i humans. En segon lloc, com està relacionat amb les màquines, els robots i el seu funcionament, hem hagut d'investigar què són el moviment i les forces, què és una màquina, els tipus de màquines que hi ha i per a què serveixen. En tercer lloc, vam anar al Tibidabo i a través  del funcionament de les atraccions en les que intervenen també el moviment i les forces, vam esbrinar que funcionen amb energia. 
Finalment, van fer l'exposició de tot el que van investigar i el van relacionar amb la sortida al Tibidabo.
31 d'octubre del 2018
HALLOWEEN

Els de 6è van planificar totes les activitats de Halloween. Tots els grups de primària havien de passar per les classes i fer diferents jocs explicats en anglès pels nens i nenes de 6è. Estava súper bé organitzat i ho van fer genial!
30 d'Octubre del 2018
CASTANYADA

Vam tenir mala sort de no poder pujar al pati perquè plovia. Tot i així ens ho vam passar molt bé! Vam fer un GOT TALENT. Quin talent tenen els de 6è... va estar genial!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada